dimecres, 26 de març del 2008

Setmana Santa a La Fosca



Des de petit que vaig a La Fosca. A estiuajar i passar temporadetes, potser des dels 11 o 12 anys. Amb caiac, des de fa ben poquet.
Es un racó que sempre m'ha agradat ... més que agradat, m'ha encantat i m'ha provocat i em segueix provocant uns sentiments increibles de serenitat, tranquilitat, llibertat, admiració, ...

Ara, a més i gràcies al caiac, he tingut l'oportunitat i el privilegi de veure-la i viure-la també des de de la banda del mar; d'escorcollar racons que no coneixía i que tenía a un petit passeig o unes nadades. Alguns racons als que hi havia arribat amb cotxe i disfrutat des de la platja o les roques i on ara hi he arribat per mar. Altres que sabia que hi eren però que no coneixía. Racons genials i preciossos que m'agradaría compartir i palejar amb els bons amics 'caiaqueros', amb els Pagaia i amb tots els que sentim, respectem i admirem el mar i la natura.

Aquesta Setmana Santa hi he tornat. Han estat 'solament' 5 dies, algun amb el mar un xic enfadat, algun altre amb un vent impossible i algun altre dia bastant bo. He aprofitat aquests últims per sortir en caiac per allí prop. De nou ... una passada!.

Tot i que ho vaig disfrutar moltíssim, volia compartir-ho amb altres. Ho estic fent ara.
Platja Castell, S'Alguer, Sa Foradada, Cala Margarida, La Piscina, Cap Gros, la mateixa platja de La Fosca amunt i avall, ... GENIAL!
Practicant una miqueta, ensajant 'tècniques de paleig' apreses a la Matinal Pagaia, 'imitades' a les dels bons amics 'caiaqueros' ... i sobretot, gaudint dels paratges, les vistes, dels sons i dels silencis del mar, de les emocions i dels sentiments que per tot això m'afloraven.

Algun dia i molts dies, els vull sentir i compartir amb els bons amics 'caiaqueros' ... Fins aviat.

dimarts, 25 de març del 2008

La "Baidarka" d'en Josep








Uuuaaauuuu!!!

Quina 'guapada'. Una passada de caiac, m'encanta.

Un bon dia, el Diumenge 16 de Març, per 'botar' la Baidarka d'en Josep. Ens va fer un bon sol i una bona mar ... fins migdia al menys ja que després es va enfadar una mica, però llavors, ja erem fora de l'aigua, ben dinats i amb el passeig fet.

Un dia preciós, en tots els sentits. Es genial compartir amb en Josep, la Marisa, l'Iñaki, en Rafel, la Carme, la Rosa, en Bernat, l'Anna i la Gemma. També ho és amb tots els que no van poder venir, ... llàstima.

He volgut incloure la foto dels "Paparazzi" a la platja ... S'atreveixen amb tot!

Al principi pensava que seriem uns poquets 'caiaqueros', però em va resultar molt agradable comptar amb 'la colla de Lloret'.

Una abraçada a tots!


Enhorabona Josep!. A disfrutar-la!.


Fins molt aviat ...

dilluns, 3 de març del 2008

Sortida Pagaia: Aiguablava - Calella de Palafrugell


Eiiii!
Us he trobat a faltar... On s'han quedat els 'compis' de caiac?? ... Vam coincidir amb en Roman (Renoi, dona-li una caiac i una pala i ... com tira! ... i no es cansa!)
Us ho he d'explicar perquè va ser genial. Un dia collonut en quant a tot: climatologia, caliu, recorregut, paratges ...
Quina ruta més preciossa i impressionant. Tots la coneixeu però ... a que sempre es nova?
Vaig fallar amb el tema de 'reporter gràfic' (Josep ... Vina aviat!!!). Em vaig confondre amb la bateria de la càmera i vaig posar-ne una a mig tò (això em pensava) i a sobre, em deixo la bateria 'a topall' al cotxe ... Solament vaig poder fer fotos fins poc després de la Cova d'en Gispert. La resta de recorregut: espero que altres 'Cameres' hagin captat lo bonic de l'entorn.
La tornada, per a mí, va ser 'terrible' (bé, potser exagero. Potser no tant...) però sí que a estones semblava que quedava esgotat, trinxat, ... "0" ... El cert es que des de Calella vam tirar quasi sense parar fins Aiguablava (una sòla paradeta de ... 15 segons?? - no sé si hi va arribar!) ... i entre la tècnica, la força, el 'fondo' i la deriva ...
Després vam anar a fer unes cervesetes a Begur ... un parell d'hores de cervesa, xoriço, fuet, riures ... i una companyia excepcional.

Però us vaig trobar a faltar ...

Eudald