dilluns, 3 de març del 2008

Sortida Pagaia: Aiguablava - Calella de Palafrugell


Eiiii!
Us he trobat a faltar... On s'han quedat els 'compis' de caiac?? ... Vam coincidir amb en Roman (Renoi, dona-li una caiac i una pala i ... com tira! ... i no es cansa!)
Us ho he d'explicar perquè va ser genial. Un dia collonut en quant a tot: climatologia, caliu, recorregut, paratges ...
Quina ruta més preciossa i impressionant. Tots la coneixeu però ... a que sempre es nova?
Vaig fallar amb el tema de 'reporter gràfic' (Josep ... Vina aviat!!!). Em vaig confondre amb la bateria de la càmera i vaig posar-ne una a mig tò (això em pensava) i a sobre, em deixo la bateria 'a topall' al cotxe ... Solament vaig poder fer fotos fins poc després de la Cova d'en Gispert. La resta de recorregut: espero que altres 'Cameres' hagin captat lo bonic de l'entorn.
La tornada, per a mí, va ser 'terrible' (bé, potser exagero. Potser no tant...) però sí que a estones semblava que quedava esgotat, trinxat, ... "0" ... El cert es que des de Calella vam tirar quasi sense parar fins Aiguablava (una sòla paradeta de ... 15 segons?? - no sé si hi va arribar!) ... i entre la tècnica, la força, el 'fondo' i la deriva ...
Després vam anar a fer unes cervesetes a Begur ... un parell d'hores de cervesa, xoriço, fuet, riures ... i una companyia excepcional.

Però us vaig trobar a faltar ...

Eudald

6 comentaris:

Pagaia Club Caiac de Mar ha dit...

M'alegro que disfrutessis dels paratges, ja que aquest estiu quan el vam fer nosaltres tambè et vam trobar a faltar. A veure si algun dia podem fer aquesta sortideta "la colla" al completo. No dubto que arribessis fet caldo, ja vaig veure que eren masses milles per fer-les a l'hivern quan les hores s'escursen. Aquesta ruta estava adreçada especialment als "grans fondistes" del club no pels que estem aprenent. Com l'has fet tota sencera et mereixes un hip, hip, huuuuuurrraaaaaaaa!!!!!

josep ha dit...

Aquesta sortida la varem fer amb Marisa, DT, Jaker, i va ser molt maca, m'hauria agradat repetir-la, pero no ha pogut ser.

Aviat , aviat, espero poder tornar a estar mes actiu, es que ara em falten dies per fer tot el que he de fer""", d'aqui a poc sembla que finalment tindre la baidarka acabada, pero amb ella o amb el prijon, aviat estaré a l'aigua, ja tinc molt mono d'aigua!!,

Una abraçada!!
Josep

Pagaia Club Caiac de Mar ha dit...

Eiiii Josep, ens convides a la "botadura" de la Baidarka? je,je,je... jo vull venir al "bateig"!!!
Pot ser un bon motiu de retrobar-nos "la colla caiaquejant".

josep ha dit...

Hello!!, es clar quesi, i a mes em fa molta illusio que vingueu, tal i com vaig posar en el mil d'ahir, el que em sap molt de greu es que coincideixi amb una matinal pagaia. Avui he tornat a parlar amb en Narcis i de moment tot va bé, així es que el diumenge si voleu estrenarem baidarka, si voleu portar caiac, un cop acabat el bateig que vol filmar el reporter de thalassa ,en 1 hora estarem lliures per fer una sortida, si no s'enfonsa i no se guardar l'equilibri....
Eudald , no pateixis si no pots venir, el que no pots es partir-te en 2.
Una abraçada.

Josep

eudald ha dit...

Holaa!
Sí que vindré!!
La botadura es algo 'irrepetible'. La Matinal Tècnica, ... la podré 'recuperar' algun dia.
Fins Diumenge. Em fa molta il·lusió!
Eudald

josep ha dit...

Doncs fin diumenge, ens trobarem tambe amb el DT i la Marisa, de la colleta

Quina ilu!

Josep