dimecres, 26 de març de 2008

Setmana Santa a La FoscaDes de petit que vaig a La Fosca. A estiuajar i passar temporadetes, potser des dels 11 o 12 anys. Amb caiac, des de fa ben poquet.
Es un racó que sempre m'ha agradat ... més que agradat, m'ha encantat i m'ha provocat i em segueix provocant uns sentiments increibles de serenitat, tranquilitat, llibertat, admiració, ...

Ara, a més i gràcies al caiac, he tingut l'oportunitat i el privilegi de veure-la i viure-la també des de de la banda del mar; d'escorcollar racons que no coneixía i que tenía a un petit passeig o unes nadades. Alguns racons als que hi havia arribat amb cotxe i disfrutat des de la platja o les roques i on ara hi he arribat per mar. Altres que sabia que hi eren però que no coneixía. Racons genials i preciossos que m'agradaría compartir i palejar amb els bons amics 'caiaqueros', amb els Pagaia i amb tots els que sentim, respectem i admirem el mar i la natura.

Aquesta Setmana Santa hi he tornat. Han estat 'solament' 5 dies, algun amb el mar un xic enfadat, algun altre amb un vent impossible i algun altre dia bastant bo. He aprofitat aquests últims per sortir en caiac per allí prop. De nou ... una passada!.

Tot i que ho vaig disfrutar moltíssim, volia compartir-ho amb altres. Ho estic fent ara.
Platja Castell, S'Alguer, Sa Foradada, Cala Margarida, La Piscina, Cap Gros, la mateixa platja de La Fosca amunt i avall, ... GENIAL!
Practicant una miqueta, ensajant 'tècniques de paleig' apreses a la Matinal Pagaia, 'imitades' a les dels bons amics 'caiaqueros' ... i sobretot, gaudint dels paratges, les vistes, dels sons i dels silencis del mar, de les emocions i dels sentiments que per tot això m'afloraven.

Algun dia i molts dies, els vull sentir i compartir amb els bons amics 'caiaqueros' ... Fins aviat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Eudald!!,ets tu,oi?.Soy Carlos,tu hermano.
Està muy bién el escrito.Y sí,debe ser una pasada pasearse por la fosca desde el mar.
Un beso

josep ha dit...

Holass,
Se m'estan estirant les dents..., prous ganes que tinc de posar-me a l'aigua , només m'ha faltat llegir el teu texte per agafar-ne més. Aquests dies tambe he fet un parell de sortidetes " aquest cop amb baidarka" pero jo a l'altra part de la costa catalana, a la Costa Daurada , entre Torredembarra i Altafulla ( de fet encara es Torredembarra) a la cala del Canyadell, pero feia molt vent i varen ser molt curtetes.

Una abraçada.

Josep

eudald ha dit...

Hola Carlos!
A ver si coincidimos algún día en La Fosca y lo pruebas. Ya ves, entré en esto 'de rebote' ya que era Ramón quien miraba páginas web de Kayak para ver si se compraba uno y aprovecharlo en La Fosca, para ir 'de cala en cala' ... y al final me enganché. Es genial. Y los amigos que salimos y la del club ... más aún.
Ya hablaremos.
Un beso. Recuerdos a Pilar y a María

Pagaia Club Caiac de Mar ha dit...

A mi tambè em fa "dentetes" ... i això que vaig quedar amb l'Erika aquests dies per palejar per Port de la Selva però la tramuntana no ens va deixar ni entrar a l'aigua. Ràfegues de vent per llençar-nos contra el rocall.... vam optar per unes birres i unes braves!!!
Vinga quan quedem de nou???