dimecres, 15 de juliol del 2009

Bateig de caiac de mar














Hola!!
El 4 de Juliol vam celebrar el bateig en caiac de mar, de l'Eva. I per descomptat, superadíssim i per molt!!. Va estar un dia molt agradable. Genial companyia, sol fantàstic, aigua neta i clara i fresca, ... Vam tenir de tot, al matí i migdia el mar estava tranquilet i vam gaudir de totes les cales i caletes que hi ha entre Platja Castell i la Cala El Crit. Allà vam aturar-nos per fer una banyadeta, un mos i xarrar una estona. Després d'anys i panys de frecuentar la zona (des de petit que vaig a La Fosca i voltants, això sí, en caiac fa ben poquet), vaig descobrir la Font Morisca, just al costat i separada per la Roca foradada a la Cala El Crit.
Després dels àpats vam anar fins la Banyera de la Russa ... Uaaauuu! quina aigua! ... quina llum!, ... A més, just abans de la Banyera, a la Cala d'en Massoni, ens espereba una colla de 'hawaianes' que ens saludaven, amb els collarets i els riures d'aquèlla gent, així que entravem a la Cala. Això a l'anada.

A la tornada es va complicar un xic més el vent i el mar.
Ens vam 'separar' (involuntàriament) en dos grups i vam anar palejant fins a Platja Castell.
Allà ens vam reunir tots de nou i vam recollir-nos al 'xiringuitu' fent una cerveseta ben freda...
Va estar genial ... Em faig creus del domini d'en Toni i la Roser sobre el "K300" ... gens fàcil dominar 'el barco'; sobretot a la tornada ...

Bateig de festa, superat, ... l'Eva ... una 'crac'!!.

M'agradaria repetir-ho ...

Fins aviat- Una abraçada forta,
Eudald

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ens ho vam passar molt bé, quina disfrutada de sortida amb la "colla", per repetir!!! Bones fotos, ben enquadrades i bona llum. Enhorabona!!
Marisa