dissabte, 2 de febrer del 2008

Aquest és el meu 'company' ...


No li he posat nom. Potser hauria de fer-ho, crec que m'agradaria. Ja hi pensaré ...
N'estic molt content. Es el "Làser" de Rainbow. Així que el vaig veure ja el vaig voler. M'havien dit que era important que fos de colors fàcils de veure en el mar. No ho és gens, però ... em va agradar. Es molt estable i ens portem bé l'un amb l'altre. Potser pesa una mica massa, però ... "ara que encara tinc força" ...
Ja me'n miro de fibra, ja ... i n'hi ha que m'agraden molt! Però per ara, haurem d'esperar.
Ah! Avui m'he comprat una nova Pala. Crec que és Una Senyora Pala: La Werner ... Campala (o alguna cosa així). Es desmontable, graduable i no pesa gens. I la pèrtiga és ... ergonòmica? (bé, ... torta; amb corbes!). M'ha semblat molt còmoda i crec que casi va sola. Espero poder ensenyar-vos-la aviat!.
Aprofito: Si algú necessita una pala, fàcilment arribarem a un acord per la Aquabound que feia servir fins ara (la de fulles blanques: Seafarer, penso que es diu).

2 comentaris:

Pagaia Club Caiac de Mar ha dit...

Ja veus que finalment he conseguit entrar com a convidada... i un cop dins aniré fent comentaris. És aquesta la idea, oi?
Jo t'he vist palejar amb la Camano i fantàstic!!
Pel tema de vendre l'antiga pala, et suggereixo posis un anunci en castellà al forum "kayakdemar", és el que te més "audiencia" a la península, també compta amb molts foreros catalans. Ja em dirás com et va.

eudald ha dit...

Gràcies Marisa!!
Ho faré. No hi ha pressa però ho faré. Més que res que ho vaig posar com a comentari a la web Pagaia, però sense ànims de vendre res ...
Espero que tot funcioni. Fins aviat,
Eudald